Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurrar Du i Hjulet?


Se över dina vanor...

det du gör varje dag.

Ty de är hinderbanor

om än av skilda slag.

Leder vägen framåt,

den du själv har valt?

Är du som en barkbåt

som guppar runt totalt?

Säg, snurrar du i hjulet

som aldrig tar dig runt,

de vanor du surmulet,

förnekar med allt strunt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-05-01 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP