Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valborg har varit alldeles nyligen och nu är ljuset återigen här


Vänd åter mörker!

Jag är den heliga elden, jag kommer för att rena. För att rena er från ondskan
Ett mörker svepes bort när jag talar med min heliga röst
Med min heliga kraft sveper jag bort det mörker som är er börda
Med min heliga kraft förintar jag den kyla som hållit er fångna sedan höst
Ej längre tvingas ni leva i rädsla, rädsla som ni skall tvingas skörda
Jag är evig och jag är er, jag är ert sinne och jag är er själ
Aldrig någonsin ska ni fråntas frihet, aldrig mer skall du vara en träl




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-05-01 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord