Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgi & att leva i det förgångna är ibland att "förljuga" det förflutna & skönmåla det alldeles för mycket. Men i ett stressat vuxenliv & med en orolig omvärld kan det behövas. Kanske kommer vi att minnas hur vi resonerade & göra bättre ifrån oss?


Memory Lane

Jag minns att godiset brukade få mina smaklökar till att nå extas
Jag minns att barnprogrammen fyllde mig med lycka i fornstora dagar
Allting var mer ljust, färgglatt och mer lyckligt på denna tid
Allting var hoppfyllt, ingen tid för kamp eller strid

Solen sken och även jag sken inombords
Solen sken och det var global fred
Lycklig är den som har en familj att ty sig till
Lycklig är den som får det han söker, eller vill

Idag är jag kall
I denna stund är jag olycklig
I dessa tider är jag arg
För freden är andra prioritet och jag är ensam




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 134 gånger
Publicerad 2022-05-01 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord