Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Ingen på planeten kommer att överleva.

Simulering av en kärnvapenattack mot Europa på en statlig tv i Ryssland. Missilerna skulle träffa Berlin på 106 sekunder

 

 

discution av simulering av kärnvapenattack på rysk tv

 Channel One, Ryssland 

En Kreml-stödd rysk statlig television simulerade hur snabbt europeiska huvudstäder skulle drabbas av kärnvapenangrepp om Vladimir Putin beordrade en sådan attack och sa att ingen skulle överleva.

 

Simuleringen ägde rum i Ryssland 1, en av Rysslands statliga tv-stationer, efter att Natos tidigare militärledare Richard Sherriff varnat för att Ryssland kan förklara ett "totalt krig" den 9 maj, när Kreml firar Segerdagen. Sherriff sa att västvärlden måste "förbereda sig" för det "värsta scenariot".

 

Programmet "60 minuter" på Channel One visade att London, Paris och Berlin kunde träffas av kärnvapenmissiler på bara 202, 200 och 106 sekunder efter lanseringen, rapporterade Daily Mail.

 

 

Rysslands missiler kan "förbigå alla moderna försvarssystem"

 

 

Tillverkarna av programmet visade tittarna en karta som antydde att missiler kunde skjutas upp från Kaliningrad, en rysk enklav mellan Polen, Litauen och Östersjön, efter att Putin förra veckan skröt om att Rysslands hypersoniska missiler är kapabla att "passera alla moderna försvarssystem" och kunde drabbade Storbritannien till hösten.

 

Hoten kommer som ett resultat av det stöd som flera västländer, inklusive Storbritannien, erbjöd Ukraina efter Rysslands invasion den 24 februari. När Putin såg den militära utrustning som västländer skickade till Kiev, bad Putin den ryska armén att testa Sarmat-missilerna, kända som Satan II.

 

 

 

Presentatörerna Olga Skabeyeva och Evgeny Popov, som är man och hustru, bjöd in Rodina Nationalist Party-ledare Aleksey Zhuravlyov som sin gäst och sa "det finns ett behov av en enda Sarmat-missil och de brittiska öarna kommer inte längre att existera."

 

"Ingen på planeten kommer att överleva"

Skabeyeva sa till politikern, "Men vi är seriösa människor", och Zhuravlyov svarade, "Jag menar det också på allvar", och tillade argt, "[västländer] anklagar oss för statlig terrorism."

 

Men Popov påminde politikern att "Storbritannien har också kärnvapen." "Ingen kommer att överleva det här kriget när du föreslår att du ska träffa Sarmat med en raket. Förstår du att ingen kommer att överleva? Ingen på planeten."

 

Zhuravlyov insisterade: "Vi kommer att börja från början", och tillade att missilerna "inte kan avlyssnas." "Deras förmågor är begränsade. Jag säger att jag kan ta ner dem, men vi får se."

 

"Så här pratar du med dem"

”Det är helt enkelt. Killar, titta på den här bilden, räkna sekunderna, kan ni? Hej, hon är redan här", sa Zhuravlyov.

 

”Det är helt enkelt. Låt dem tänka på det. Ta ett stoppur, räkna till 202 sekunder.

Det är så man pratar med dem, de förstår inget annat”, avslutade Zhuravlyov.

 

@Diana. Sanningen är att detta skulle leda till en säker gräns mellan Ukraina och Kina. Varför inte kämpa för fred? Varför slåss för krig? Slutsatsen är denna! Mänskligheten styrs av senila och skrupelfria människor ... intelligens får inte avlägsnas, utan måste vägledas av uppriktiga människor, inte människor med avsikt att vara en handlare.

----Den civiliserade världen.

Syftar du på de 40 stater som beväpnar Ukraina? Presidenter för 40 stater, länder träffas en gång i månaden i Europa för att diskutera och utvärdera detta eländiga krig. Denna grupp på 40 länder leds av USA och inkluderar Australien.

 Om denna civiliserade värld hade en hjärna, skulle den inte sätta eld på gas. Men det är det som gör världen civiliserad och hjärntvättad. Beväpna kriget.

Är detta den civiliserade världen? Är dessa tänkande hjärnor? Denna civiliserade värld vill tyvärr ha krig och inte fred.

 Hur många presidenter har du hört säga, låt oss åka till Moskva för att prata med Putins galenskap och komma fram till en fredlig lösning på konflikten?

Ingen. Tror du att Putin skulle ha mördat dessa presidenter? Jag tror inte. Han kanske är galen, men inte riktigt. ( Enligt min åsikt).

Den civiliserade världen tittar inte oberörd. Inte! De beväpnar. De uppmuntrar detta jäkla krig, de verkar ha höga nivåer av alkohol i kroppen.

Det förefaller mig som att detta är Kremlledarens vilja inte att slåss och om vi fortsätter att prata om att slåss, varför inte för fred, och att få ett slut på oansvarighetshandlingarna för finansieringen av ett kärnvapenkrig!

Just nu när Putin diagnostiserades av Parchinson, och han föreslogs att opereras för cancer. Jag tror inte att han vill ha ett krig eller någonsin velat,  anstiftningarna kommer från imbeciller från 40 stater som är så onda i sina godhet handlingar  att de inte ens inser att de ger tändstickor till barn.

Putin funderar på hur han ska abdikera och opereras från den parchinson medan världen vill ha krig.

Således kommer kriget inte att sluta om 10 år.Varje hus som vajar lanthusets flagga anklagas för nazism då eftersom unga soldater gillar att spela det riktiga spelet som på flagar gladiatorernas tid.

I den andra sekunden kommer Ryssland att försvinna från jordens yta kommer rasen ..folk är galna tror inte och konsekvenserna tyvärr, vi pratar om år 2022 ... varken USA eller någon annan ryggradsstat skulle hota planeten med en kärnvapenattack!

Och om du vill argumentera, Japan förtjänade sitt öde ... det var inte amerikanerna som attackerade först (Pearl Harbor)! Det motiverar naturligtvis inte hundratusentals civilas död! Men ... det var 1945!
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-01 16:26Bookmark and Share


  Koloristen
Underbart!
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP