Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18 egna ord och orden spillran, sambasymfonier och oerhörda av TrollTörnTrappan


Stafett 41

Spillran av ett jag
tog myrsteg fram
timme för timme
dag för dag.

Oerhörda bakslag...

sedan anades
sambasymfonier.

Sorgen blåste bort.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-02 08:59



Bookmark and Share


  Chan VIP
Skrev vidare på dina ord, blev en dikt i samma anda och slut.
2022-05-02

    Lena Söderkvist VIP
Vilken skön vändning. Efter regn kommer sol, ingen tvekan.
2022-05-02

  TrollTörnTrappan VIP
Oj sådan glädje där kommer!?! Efter psykiska bakslag blir det framåtstormande musik (om än kanske alltjämt i baktakt...)
2022-05-02

  Gunwale VIP
Bra ska det stå, förstås!
2022-05-02

  Gunwale VIP
Plötsligt kan allt vända! Ra bruk av de ord du fick!
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP