Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskans parkett

Ovan jord bestämde vi
en gång vår livsjournal.
Gåvan skrevs där inuti,
vårt fång av tid och val.
I den världen full av ljus,
kändes allting lätt.
Friden gav ett lyckorus,
vår klarhet var komplett.

Här på jorden klagar vi,
minns inte vårt avtal.
Bär upp ord vars energi
har låga svängningstal.
Hamnar lätt i egots brus,
sårar, gör orätt.
Famlar i en värld diffus
på glömskans parkett.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-05-02 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP