Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR VÄRJER MAN SEJ

Hur värjer man sej
från en människa
som går rakt in i själen
som värmer upp allt 
och smälter tjälen

Man borde kunna förutse
hur svårt det kan bli
att man från de känslorna
sällan kan bli fri


hur värjer man sej

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-02 15:26



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så bra skrivet. Det säger precis som det är.
2022-07-20

  Fem hjärtan VIP
Det kan vara både svårt och helt underbart..
2022-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Det går nog inte att värja sig.
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP