Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget "Jag och Du"

När jag blundar ser jag ljuset,
om jag lyssnar, stoppar bruset.
Allt som finns är Här och Nu.
Inget stundar, känner ruset...
Då jag tystnar värms allt fruset.
Det finns inget "Jag och Du".




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-02 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP