Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt från en soffa

Som en pöl
sjunker jag in i soffan
som stoppades på sextiotalet
och fötterna värker
när solstrålarna träffar
mina bara ben
genom fönstret
mellan trädens kronor

Det sägs att molnen
skingrats för gott nu
och att yrvädret somnat
att väderleksrapporten
haft rätt i förrgår
och så drömmer jag
långsamma drömmar
och vaknar igen




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-02 19:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
texten växer med varje läsning. du är bra.
2022-05-03

  SatansSon VIP
bra att du skrev i varje fall.
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP