Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Rosor är vackra, kristallvaser likaså, dofterna är flyktiga, men minnena finns kvar ändå

En bukett röda
rosor i briljantslipad
vas av kristall, är
ett minne blott efter ett
av dina vredesutbrott

Krossade drömmar
är allt som återstår, jag
sopar upp rester
av ditt agg, hjärtat blöder
minns kristall och rosentagg

En ros sparar jag
mellan bladen i en bok
vill minnas hur det
var alla åren innan
det gick alldeles på tok




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-08-03 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara, tänkvärda ord som är en blandning av melankoli men ändå kärleksfull
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP