Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin ska opereras för sköldkörtelcancer.

 

 

 Information om att Vladimir Putin kommer att opereras har offentliggjorts av en källa från Kreml, citerad av brittiska Daily Mail.

 Några dagar, Putin kommer att överlåta makten till Nikolai Patrushev, den tidigare chefen för den ryska säkerhetstjänsten (FSB), efterträdaren till KGB.

Nikolai Patrushev är för närvarande sekreterare för det ryska säkerhetsrådet.

Han förväntas koordinera attacker i Ukraina under Putin  sjukhusvistelse medan Putin opereras efter paraden den 9 maj eller innan?

 dock. Putin vill att allt ska vara klart den 5 maj och freden blir resultatet, en anledning att fira den 9 maj.

 

Endast tre legosoldater har hittats i Transnistrien som vill slåss. Som ursakad folkräkning i den unga generation som kan bli kanonmat.

Varje land i Nato har gjort en plan för eventuell rekrytering för en ny generatiom potentiel koncentration av dagens barn, idag har Sverige 37 tusen barn som skulle kunna koncentreras till år 2030 som 16 åringar I NATO och ger en ljus framtid som legosoldater. Och en garanterad NATO "leasing"  med  sitt eget land som går back längs idag i en demonstration från 800 svenska skolor, barn vet att det handlar om baksätet i bilen;


 uppdaterad 7:55
Läst 9 gånger
Publicerad 2022-05-03 03:01



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-03 07:56



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP

Diana Norma Jeflea
Putin kommer att genomgå en sköldkörtelcanceroperation.Inom några dagar kommer Putin att lämna över makten till Nikolai Patrushev, den tidigare chefen för den ryska säkerhetstjänsten (FSB), efterträdaren till KGB.
Nikolai Patrushev är för närvarande sekreterare för det ryska säkerhetsrådet.
Förväntas han koordinera attacker i Ukraina under Putins sjukhusvistelse, medan Putin opereras efter paraden den 9 maj eller tidigare?
fastän. Putin vill ha allt klart den 5 maj och fred blir resultatet, en anledning att fira den 9 maj. Putin hälsade på den muslimska kulturkommittén och andra vänner runt om i världen i går.Putin sickade igår hälsningar till muslimska kultur komitet och andra väner på World en liten värs.
FÖR DINA VÄNNER FRÅN PUTIN!
"Jag önskar dig - lycka och kärlek,
Och nya prestationer och lycka till,
Att bli varje år
Andligt rikare!
Låt krigets åska ge vika för lyriska sånger,
Och på jorden kommer den onda kampen att upphöra,
Och det ska finnas bröd och frid i varje hus.
Och i varje hjärta finns en tyst bön ...
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP