Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skopa ovett

En skopa ovett, när den drabbar dig
av skäl det vara må
studsar ilsket och bestraffade
lämnar rispor




Fri vers av Feminaz
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-04 09:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz