Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillverkning av SkyCeptor-interceptormissiler i Rumänien.

Rumänien har undertecknat ett memorandum för tillverkning av SkyCeptor-interceptormissiler. De rumänska myndigheterna undertecknade på onsdagen i Ploiesti ett samförståndsavtal baserat på vilket Electromecanica Ploiesti och Raytheon kommer att tillverka SkyCeptor-interceptormissiler i Rumänien, under undertecknandet av samförståndsavtalet mellan Romarm S.A. National Company, Electromecanica S.A. och Raytheon Missiles & Defense, som hölls vid Electromecanica Ploiesti högkvarter. Memorandumet är bara ett första steg i att utveckla det långsiktiga strategiska partnerskapet mellan Electromecanica Ploiesti, Romarm och Raytheon, tillade ekonomiministern. under undertecknandet av samförståndsavtalet mellan National Company Romarm S.A., Electromecanica S.A. och Raytheon Missiles & Defense, som hölls vid Electromecanica Ploiesti högkvarter. Memorandumet är bara ett första steg i utvecklingen av det långsiktiga strategiska partnerskapet mellan Electromecanica Ploiesti, Romarm och Raytheon, tillade ekonomiministern, en konsoliderad samarbetsrelation med den rumänska industrin, redan byggd på en befintlig grund och ett starkt partnerskap med den rumänska regeringen på försvarsområdet. Ert visionära ledarskap gjorde det möjligt att underteckna detta samförståndsavtal, och tillsammans för vi produktionen av långdistansdefensiva missiler till Rumänien. SkyCeptor är en lågkostnadsinterceptor med lång räckvidd designad för att skydda mot ballistiska missiler och kryssningsmissiler och är avsedd för framtida integration med Air & Missiles Defense-systemet, säger Wesley D. Kremer, president för Raytheon.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-05-04 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP