Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORT DIKT

En kort och enkelt skriven rad
kan säga mer än tusen
romaner, gör en mera glad
och mycket mindre frusen.

En liten dikt kan säga mer
än tusen tunga rader
och den som denna skriver ner
blir åter lätt och glader!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-05-04 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP