Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina skuggors sorl

Det som av känsla.
Så berörande underbar.
Smekning seglar i natten.
Så nära intill.
Att jag känner.
Samma längtan.
Medan våren ser på.
Jag njuter.
Och ler när rosenblad faller.
Mot min hud.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-05-06 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP