Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart förstås

Avskalat naket
inuti ännu mer naket
funderar på att kanske klä på mig
eller låta det vara så
en stund till
sedan
låta dikter fylla mig
med ord
så jag blir hel
igen
de ligger där
plaggen, dikterna, orden
jag klär på mig dem
en efter en
och fortfarande
jag är
naken
i tankarna.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-06 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP