Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TREVLIG SEMESTER SOM KOMMER!Vladimir Putin.

TREVLIG SEMESTER SOM KOMMER!
imorgon på dagen 75:e
Glad segersemester!
08-05-2022 14:11
Vladimir Putin: "Som 1945 blir segern vår"
Rysslands president Vladimir Putin har skickat ett meddelande med anledning av 77-årsdagen av segern över Nazityskland.
Glad segerdag till oss alla!
Evigt minne till hjältarna från andra världskriget som besegrade fascismen.
Låg böjning för veteraner från andra världskriget, vi minns och hedrar.

"Idag är den gemensamma plikten att förhindra återfödelsen av nazismen, som har orsakat så mycket lidande för människorna i olika länder", sa han och tillade att han ville att "de nya generationerna skulle vara värda minnet av sina fäder och farfäder. ."

"Vi måste bevara och förmedla sanningen om krigets fakta, de gemensamma andliga värderingarna och traditionerna för vänskap och broderskap", sa Putin.

”Tyvärr höjer nazismen idag huvudet igen. "Vår heliga plikt är att förhindra ideologiska arvtagare till dem som har besegrats", sa han.

Avslutningsvis önskade Vladimir Putin "en fredlig och rättvis framtid för alla människor i Ukraina."




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-08 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP