Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan av honom


Det går en skugga av en man
längs vägen längre bort

Svartklädd som en sann rebell
med stora kliv
Han som en gång visste allt
om våra liv

Nu är han på flykt
Så fort far hans skugga förbi

Han som en gång verkade och var
precis som vi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-11 14:00



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Mycket bra!
2022-05-12

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text som stimulerar tanke och känsla.
2022-05-11

  Kungskobran VIP
En av dina allra bästa
2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP