Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige säkrare


Nato

Utmärkt jobbat med Natofrågan
Magdalena Andersson
Tur också att Stefan Löfven
Inte är statsminister nu
Det hade äventyrat
Sveriges säkerhet




Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-05-12 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP