Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärjelsen


Om natten varit
tidvis glömska
i mörker

Börjar morgonen
med ljusa målbilder

Så måste det få vara
Eller hur?

Så måste det väl få vara
bara för att jag vill
Eller hur?

Trots allt




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-13 08:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Minst ett mål för varje dag, t.ex. att publicera en dikt.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP