Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsmaskinsblues

Bladinsprängd granskog

vilar vid horisonten

Hör skogsmaskiner




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 1919 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2022-05-13 21:25



Bookmark and Share


  DominiQueen
Målande och aktuell, träffar en i samvetet. Bravo!
2022-06-28

  Åse Tropp VIP
Stark!
Tycker om
2022-06-17

  Kajan VIP
Starkt om en annalkande fara, lugnet före..
2022-05-16

  BenGust VIP
Maskinell närvaro är en tröttande kontrast.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP