Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden Bussokuseki



Smutsen hopar sig

i varje marmorpalats

det behövs städning

Förändringarnas vindar

spolopp kan rören spränga

hellre det än skit




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-05-14 09:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skulle terroristen satanisten eller någon av de oheliga
krypa genom öknen
och skälvande sträcka fram en lortig hand
skulle jag stänga av vattenkranen
så inte en droppe sipprade ur röret
skulle sitta där på en trebent pall och vänta

det enda som låg kvar var de vitnande benen
då jag gick därifrån
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP