Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av tomhet

 Saknar skratten

I korridoren

Tårarna längs kinden

Få ge tillbaka i  glädjen

Istället

Ett värdigt liv

Svårigheter

Upp och ned

Balansera dagen

Allt tog

Plötsligt slut

Går väntar

Vad sker nu

Bygger sakta upp

Tillvaron

Känner efter

Något bättre kommer

Ge inte upp

Fyller tomheten 

Med omtanken

Du är alltid 

Betydelsefull

I livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-16 11:59



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Ja, ge inte upp! Något väntar bakom hörnet. Att fylla tomheten med omtanke - så upplyftande! Du beskriver livet som det kan vara - både lätt och tungt. Fint och stort!
2022-05-17

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar både en skörhet och en styrka.
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP