Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänner kan råka i luven på varandra. Fullkomliga främlingar kan hjälpa varandra. Men vänner som är 'bra att ha', kan finnas där för varandra och fullkomliga främlingar kan vara så möjligt bedrägliga. Döden kommer ofta på besök oväntad.


Ibland tar någon båten över floden




'Vi som har
jobbat med den
just här sändningen,

tackar för oss'.
Vad betyder det
om sändningen består

av mera tingliga
produkter och vad
innehåller väl den?















(Tittar och hör på schlagerfestivalen i repris,
orkade int vara vaken efter Norge's eminenta
bidrag som jag förstod skulle vinna eller komma sist.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-14 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP