Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Jambisk vers 5



Prydnad

En mugg med kaffe
och blocket lagt i knät.
Då ritar pennan tecken,
och krumelurer täcker
den tomma tankens papper.
Jag ville skriva arket fullt
med långa rader, många ord.
Som vanligt blev min dikt så kort.
Ette dussin rader blott.
Jag mäktar inte mer än så,
för tanken löstes upp av bläck

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-05 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP