Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Jambisk vers 7



Prydnad

Kaféet lockar
med kringlor bakade med kärlek.
Jag tar emot de fyra
beställningen har sagt
och äter, kaffet smakar gott.
Som mellanmål är fyra lagom
och kaffet piggar upp
en trött poet
som sedan skriver
en dikt beställd av fiket

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-19 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP