Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Pension 3



Prydnad

Mitt hår är grått
numera.
Makulerat sedan länge
arbetsgivarens rätt
att ge order.
Ännu utan käpp
går jag genom dagen
och skrattar gärna
åt de ungas iver
att aldrig åldras

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-07-06 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP