Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem har inte hål i huvudet? Jag har hittat på en sång, med bara den enda meningen. Melodin är trad arr och jag sjunger den med litet olika betoning, ungefär som i låten 'Barn är ett folk och de bor i ett främmande land...'


Hål i huvudet






Vem har inte hål i huvudet? .Vem?
har inte hål i huvudet? ...........Vem har?
inte hål i huvudet? ................... Vem har inte?
hål i huvudet ...............................Vem har inte hål?
i huvudet? .....................................Vem har inte hål i?
huvudet? .........................................Vem har inte hål i huvudet?
i huvudet? ......................................Vem har inte hål i?
hål i huvudet? ..............................Vem har inte hål?
inte hål i huvudet? .....................Vem har inte?
har inte hål i huvudet? .............Vem har?
Vem har inte hål i huvudet? ...Vem?


Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?

Mellanspel, instrumentalt solo för trenne fioler

Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?

Mellanspel, instrumentalt solo för trenne cymbaler

Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?

Mellanspel, instrumentalt solo för trenne trumpeter

Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?
Vem har inte hål i huvudet?

Mellanspel, instrumentalt solo för trenne munspel


(Bilden har tillkommit i ett konstartat
samarbete
mellan min kamera samt musik)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-05-20 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP