Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vilodagen



Glöm inte efter arbetsveckan
få de nödvändiga vilopauserna
då arbetaren tar av sig kedjorna
och lögar sig med det som ger nytt
bubblande syre i ditt blod
var viss om efter lång uppförsbacke
glädjen ännu större
över den vidsträckta utsikten


varningstriangeln hindrade trafiken
från köra i diket
så jag vilar på mina lagrar
med mera alster
utvilad kavlar upp ärmarna

hoppas alla taggar ner mumlade Hälge
och noppade till sig några toppskott
som han tuggade








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-05-22 12:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
två själar samma tanke
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP