Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagskänslan

Söndagar
kan vara så allvarsamma
Varför vet jag ej
Men så har det nog alltid varit
för mej

En känsla av något
som är svårt att sätta fingret på
Men som jag måste bära ändå

Det verkar inte alls relevant
Och inte vet jag varför det för mig
är sant
Att just varje veckas slut
ska kännas så nertyngd , allvarsam och grå

Det är något jag nog alltid har funderat på






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-22 19:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Efter alla hektiska dagar inklusive lördag känns söndagen som en vilodag för mig.
2022-05-22

  Larz Gustafsson VIP
När jag var yngre såg jag söndagen som en bro till måndagen. Därför var den inte populär i mina ögon.
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP