Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför din bröstkorg

Jag vet att jag inte behöver tvivla
lika mycket som
att tussilagon kommer om våren
att bäckar porlar sin väg
att stjärnor bor på himlen
att hjärtan brinner på dansgolv
att vatten kokar vid hundra grader
att kaffesump behöver slängas
att pärlor inte tål parfym
att himlavalv inte kan öppnas
att jag aldrig kommer se ditt hjärta
att det inte syns från utsidan
att jag måste lita på det du säger
att jag inte
behöver tvivla längre

men jag missar
liljekonvaljerna i år igen




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-22 22:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vackert minblekakind. vackert.
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP