Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan tystnader



är i mellanrummen andas vi
före vi åter djupdyker
och hämtar från botten
livets skatter

av bubblorna stiger vi åter mot skyn
våra yrvakna ögon möter då ljuset


---
"man får vara glad
för att det är tillåtet att vara tacksam"

förlåt kloka uggla
varför skulle du vara tacksam
fast idag med facit
säker på annorlunda
våra minnen intatuerade
alla är inte trollsländor







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-24 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP