Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedersrelaterat mord


Mamma broder och yngre släkting
häktade skäligen misstänkta
för mord på 14-åriga flicka
de förnekar brott trots bevis
det är inget självmord
skadorna överensstämmer inte
med vittnesmålen
obduktionsprotokollet bevisade

hur många människoliv ska offras
på altaret där de församlade
gömmer under sin svarta kappa
sjuka dogmer, religiösa fanatiker
många galningar går lösa på gatorna
Dessutom Al Capone skjuter vilt
Frågar sig inte de flesta
importerar Sverige skadedjur?

Vem håller i rodret har en stor indoktrinering
sjösatts att föra svenska folket till stupstocken?





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-05-24 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP