Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vladimir Putins beslut i sista minuten! Vad den ryske ledaren beslutade mitt under kriget.


Vad den ryske ledaren beslutade mitt under kriget.

 

 

På grund av de stora förluster som Ryssland drabbades av i kriget i Ukraina kom statsduman med nya förslag för att nå de slutliga målen. På fredagen bekräftade underhuset i det ryska parlamentet debatten om en lag som skulle tillåta ryska män i rysk ålder att ta värvning i armén.

 

över 40 år, men även av utlänningar över 30 år.

 

Ryssland vill till varje pris vinna kriget i Ukraina och därför tar man till nya åtgärder.

 

Det är att ta värvning i armén män över 40 år, men även utlänningar över 30 år.

 

Enligt statsdumans webbplats kommer detta att tillåta den ryska militären att använda

 

kompetensen som äldre yrkesverksamma har. På så sätt är syftet att öka chanserna att vinna kriget i grannlandet.

https://evz.ro/henry-kissinger-vrea-ca-ucraina-sa-renunte-la-teritorii-un-nou-razboi-impotriva-rusiei-insasi.html?fbclid=IwAR1VVGHhhpWQXjU_goqOZpmlHwvgo3iXZxui1Nf4EyJwBmVaZDpTMd26a8M

 

"Henry Kissinger, en tidigare USA:s utrikesminister, säger att Ukraina bör fortsätta förhandlingarna med Ryssland, och så småningom avstå de territorier som Moskva kräver om de vill få fred på sitt territorium. Dessutom säger Kissinger att västvärlden borde överge sin aggressiva politik mot Ryssland, som har varit en del av Europa i mer än fyra århundraden"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-05-24 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP