Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tennsoldater

Nu är jag trött
sa lille Per

På vapenskrammel
och ord som terrorbalans

Och på kriget som en idé
om att upprätthålla freden

Nu är jag trött sa lille Per
att höra marschmusik
och se små tennsoldater
alla gjutna i samma form
Lydigt rätta sig i leden




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-05-25 09:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag göt tennsoldater i gipsformar färgade dom och ställde upp dem mot varandra som liten grabb, det var jättekul.
I dag slåss pojkarna på skärmarna i stället.
2022-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om tiden som är.
2022-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP