Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säckakärran


behöver pumpas
det var som att försöka flytta
på en hel häst
våt jord tyngre än torr
lyckades ändå lägga ut 2 säckar jord
förbrukade både middag och fika
hälsosamt svettig efteråt
Nu ska plantorna ut
om det inte regnar nästa dag
Grubblar över
vad koltrasten har för sig
Hon dök upp låg och vilade i boet
och försvann igen
måste konsultera google
honan ruvar själv
och lägger 4-6 ägg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-05-25 15:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hon börjar inte ruva förrän det sista ägget är lagt, hon kan bara lägga ett ägg om dagen och kan då flyga bort från boet. det är förklaringen. fann meningen som förklarade trodde jag hade skrämt henne. men hon tycks van vid mig.
2022-05-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP