Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kiev anklagar Nato för att göra "bokstavligen ingenting" för att stoppa Ryssland


Ukraina framför anklagelser mot Nato som ingen någonsin har

Ukraina framför anklagelser mot Nato som ingen någonsin har sett förut.

Och du tror att Rumänien motsätter sig Ryssland, det är en kraft och utan Ryssland finns det ingen balans på jorden!

Vad skulle du vilja att Amerika skulle dominera jorden?
Det är omöjligt att bygga upp andra krafter i Asien, nämligen Kina, som inte är i partnerskap med Amerika.

Fler asiatiska länder, då vill man inte ha Europa, det behöver Ryssland mer diplomatiskt.
Det är klart, så lämna illusionen av Ukraina på andra plats.

Om Nato och Amerika inte skickade vapen skulle Ukraina erövras på en vecka.

Nu var han redan med en ryskledd ledare, så jag går tillbaka till att ge dem fler vapen.
Européer såg att intresset var från amerikanerna och oss fattiga utan oljegas från Ryssland.

Om de vill erövra Rumänien så erövrar de det politiskt.
Rumänien har erövrats av dem i 30 år, förstår du inte?!


Jodå, jag tycker inte det är bra, det är BT inte heller.
hahahahaha hans mamma föddes....hihihihihihi. Det är bara ett skämt, behandla det så !!!!!!!!!
1. Han tränade dina soldater 2. Han gav dig vapen (det är sant att det inte är den senaste generationen, men ändå....) 3. de sviker sig och använder tejp, kartong, delar från tvättmaskinerna osv. .. att använda / reparera sin militära utrustning ...... vad kan vi göra om dina tvättmaskiner är så avancerade att de kan användas som reservdelar till rysk militär utrustning, och du lämnar dem kvar (för att fångas av ryssarna)?!?!
DET ÄR BARA ETT SKÄMT !!!!! BEHANDLA DET SOM DET ÄR!!!!!
Tja, de är som zigenare, du ger dem ett finger och de vill ha hela armen och huvudet.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-26 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP