Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina steg

Hörs över allt

Modiga

Aldrig rädd

För något

Tar dig  tid

Stanna till

Alltid ett gott

Uppmuntrande ord

Ser igenom

Få minnas

Dagar  som varit

I blindo

Sökte livets lina

Tagit den runt

Bryggans stolpe

Säkra stormarnas kraft

Stegen försvinner

Sakta bort

På piren




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-26 12:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ord att minnas.
2022-06-04

  Grubbelmia
Dessa strofer högg verkligen tag i mig, som stark vind en blåsig dag...
Tack och kram /Grubbelmia


"Sökte livets lina

Tagit den runt

Bryggans stolpe

Säkra stormarnas kraft"

2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP