Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Vänskap 4



Prydnad

Du sa aj
och jag satte
vänskapens plåster
på ditt sår.
Jag står stadigt
vid din sida
om stormarna viner,
när livet bråkar,
när lyckan grusas lojt.
Så du vet

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-24 08:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vilken fin beskrivning på vänskap. Jag tittar in här som hastigast, sjungande på Haydns Vänskap (Ulla Hornborgs översättning) och ser som första text den här. Loggar ut igen och önskar Dig och alla andra skrivarvänner en god fortsättning på dagen!
2023-08-24

  karenina VIP
Så fina tröst och vänskapsord
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP