Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skottland erbjuder 50 000 £ till familjer, oavsett nationalitet staten för att flytta till dessa områden.


Pengar från staten för att flytta till dessa områden.

 

Summorna är betydande och de som vill ha dem kommer från hela världen Skottland erbjuder 50 000 £ till familjer, oavsett nationalitet, som går med på att flytta till sina öar - West Isles.

Åtgärden är tänkt att återställa befolkningen i dessa områden, och pengarna ges som ett "välkommen".

De första pengarna kommer att lämnas över om några veckor.

I detta avseende har den skotska regeringen förklarat att den har för avsikt att erbjuda 100 obligationer, vars totala kostnad kommer att uppgå till 5 miljoner pund.

Och de första obligationerna förfaller i sommar.

Den skotske parlamentsledamoten Alasdair Allan, som representerar de västra öarna, sa till The Times att denna avfolkningsfråga är en av de värsta som hans land står inför.

Därför sa den skotska parlamentsledamoten att alla åtgärder som syftar till att vända avfolkningsprocessen bör uppmuntras. ", sa den skotske tjänstemannen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 16:12



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bra idé av Skottland.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP