Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår igår

Vissa tårar
faller i glömska,
medan minnen
fortsätter gråta.

Det som finns,
redan varit.
Det som varit,
Redan finns.

Sista droppen.
Sista regnet.
Jag vet.
Jag förlorar.
Igen.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP