Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skatteflykt om territorier


Rysslands budskap är inte ett skämt.

Jag har intrycket att Ryssland gillar de punkter som har tillgång till territorialvatten.

Jag ser ryssarna fly till Odessa. Detta kommer att bli vändpunkten i kriget hittills.

Kan Ukraina fortfarande vinna detta krig? Ukraina kan inte pågå mer än 1-2 månader.

Västerländska miljarder och vapen kan inte försvara Zelenskij från totalt misslyckande.

Ukraina har inte tillgång till Azovhavet.

Det kanske inte är på Svarta havet snart.

Det värsta scenariot är att deras territorium kan vara mindre än Luxemburgs.

 

***Zelenskij avvisade fredsförslag som skulle "försäkra" Ryssland --- Det är normalt. Han går med på att ta emot pengar och vapen av den senaste generationen, han får pengar och vapen, men för denna jävel dör oskyldiga barn och han fyller sina fickor... Han har också barn, karma gör sitt jobb förr eller senare !!!!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-26 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP