Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Möten


Det är stunden då ur natten
skymtar ditt ansikte hör din röst
och fraset från din fjäderdräkt
saknaden då jag känner
när du lyfter från min hand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-08 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP