Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


snart

 

 

 

är vi inget

mer

 

utan 

tiden av oss

 

 

och gryning på nytt

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-27 04:13



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Förgänglighet,aka
PANTA REI.....
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP