Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stränder. Fastän spår av trasiga snäckor

Andas.
Fastän rosor intill mig redan dött.
Blygsam.
Fastän sommarens vinterregn hörs.
Försöker.
Fastän redan försent.
Tvivlar.
Fastän kvicksand besitter sanningen.
Sveket.
Redan kostat vänskap.
Kittlar.
Fastän naglar river längs huden.
Tårar.
Fastän aldrig mer.
Smeker.
Fastän handen söker efter mer.
Trevar.
Fastän närhet närmre.
Saknar.
Fastän längtan är här.
Nykter.
Fastän full av känslor.
Vaken.
Fastän drömmer om livet.
Påklädd.
Fastän dikten klär av mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-27 20:11



Bookmark and Share


  Orion93 VIP
Den första meningen i den här dikten påminde mig om något, så jag skrev en ny dikt, tack.
Författare och poeter tar sig alltid fram genom att påminna varandra.
På så sätt säkerställer de omvandlingen av universum.
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP