Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av drömmen

Så dålig självkänsla.
Att det bränner.
Sönder.
Att ändå vara.
I en och samma människa.
Vilken årstid är det då?
Jag bara undrar.
Vingklippta känslo segel.
Barnskrik i tystnaden.
På promenaden.
Hemifrån.
Någonstans någonsin någongång.
Samma insikt.
Lockar även ljuset.
Tindrar över jaget.
Och helheten.
Är en del av drömmen.
Med stolta steg.
Stig av vita snäckor.
Vilsen i skymningen.
Då tankar domnar bort.
Huden känner ännu mer.
Sminkar över regnet.
Fyller dess tårar med täckande concealer.
Svartaste eyeliner.
Över havsblå videung.
Läppstift av blodmåne.
Skingrar tankarna.
När världen återvänder.
Så även jag.
Så även jag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-05-27 23:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En mycket fin Black raven dikt som poetiskt tar sig an självkänslan på ett berörande sätt med vackert bildspråk.
Bokmärkes.
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP