Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två haikun på temat äng


Äng


Ängsblommors vildhet
Frösår själv sin återväxt
Egensinniga


Nickande vippor
Vallmons vida röda kjol
Bjuder upp till dans




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-28 08:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den blommande svenska sommarängen är det vackraste som finns
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP