Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makabert Trump

Vem står på scenen
om inte den med blod på händerna
vem blir förvånad
Har USA råd sända så mycket
pengar till Ukraina sluta med det
beväpna lärarna i skolan istället.
Översteprästen i vapenlobbyn
hyllar dagliga dödsoffer
Hur många grodor
den grodan än kväker
har han de som hyllar honom
även om han dödar

Han skröt om det själv
den som skriver sina egna lagar
kan kosta på sig!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-05-28 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP