Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypersonisk missil har träffat ett mål nära Finland.

Ryssland har framgångsrikt testat den hypersoniska kryssningsmissilen Zircon över en sträcka av cirka 1 000 km, enligt det ryska försvarsministeriet.

 

Ryssland har framgångsrikt testat en hypersonisk missil.

Träffa ett mål nära Finland VIDEO ---LIVE UPDATE R?zboi în Ucraina, ziua 94. Armata rus? a cucerit localitatea Lîman - Stirileprotv.ro

Raketen sköts upp från Barents hav och träffade ett mål i Vita havet.

Biden-administrationen har godkänt sändningen av långdistansmissiler till Ukraina, enligt New York Times.- en resa till Litauen och fördömer ett beslut som bryter den "politiska vapenvilan" mitt under den ryska invasionen, rapporterar AFP. Porosjenko "vägrades att korsa den ukrainska gränsen" trots att han deltog i en Natos parlamentariska församling i Vilnius, sade hans presstjänst. Den tidigare statschefen fick dock "allt officiellt tillstånd att lämna landet" som permanent medlem i den ukrainska delegationen.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-28 13:31



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
scrolla till den gröna videon, den är hemsk.
nu, om lagen är skriven måste den komma in i vilken ålder som helst, då blir det ingen fred. De säger att det inte finns något behov av Putin, folket vill kontrollera parlamentet själv i Ryssland.
2022-05-28

    Askanden
går bra för ryssarna i donbass just nu tyvärr
krigslyckan ser ut att ha vänt
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP