Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blev med barn



kryssade som ett flaggskepp runt i affären
sökte ett rostigt torn, en klätterställning
för tomatsamplanteringgurka
om det var mycket folk på tippen
var det betydligt fler här
det är ju mors dag i morgon
och det fyller på i kassorna.
som sagt ekonomen kollade in de rostiga
men inte beredd satsa en halv förmögenhet
på en, fantasi ger innovationer
varför köpa färdigt då det finns
andra möjligheter
Föll däremot för en Hortensia
som stod i en låda med halva priset

Den är ännu en bebis men kommer
få rosa vingar och pryder sin plats




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-05-28 16:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2023-06-24

  morgonstjärna VIP
mina katter och växter är mina barn
de behöver vårdas liksom alla levande. :)
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP